Marocco, regizat de Emanuel Pârvu, rulează în prezența echipei miercuri, 12 octombrie 2022, la Cinematograful Ateneu din Iași. Filmul este o poveste universală despre responsabilitatea morală a faptelor care duc la consecinţe fatale, dar şi despre lanţul faptelor mici făcute cu intenţii bune care generează prăbuşirea unui ansamblu construit pe o iubire puternică. Într-un şir de întâmplări în care toţi au avut intenţii bune, dar totul se sfârşeşte cu moarte, cine e vinovatul?!

Teambuilding, comedia spumoasă care a fost primită cu entuziasm de spectatorii români, este o satiră a vieții din corporație, cu întâmplări amuzante dintr-un teambuilding în care corporatiștii se dezlănțuie. Din distribuția filmului  fac parte: Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagi și Nuami Dinescu.

Mirciulică este o producție independentă ce aduce pe marele ecran universul lui Mircea Bravo, alături de toate personajele îndrăgite și cunoscute deja de publicul larg, odată cu sutele de clipuri din online. Din acest proiect nu lipsește nici cea mai cunoscută bunică din România – tanti Lenuța din Chinteni. Producția spune o poveste cu care vor rezona mulți tineri din România și prezintă realitatea societății românești exact așa cum este ea, condimentată cu glume și întâmplări în stilul deja cunoscut al lui Mircea Bravo.

Fără prelungiri, o poveste universală despre puterea de a o lua de la capăt, de a nu te lăsa bătut atunci când totul este împotriva ta. Locatarii unui azil de bătrâni înființează o echipă de fotbal pentru a-și elimina banalul existenței cotidiene, dar își recăpăta demnitatea. Un prim meci de fotbal ”premeditat” de directoarea azilului le oferă posibilitatea de a-și regăsi valorile. 

Plasat în anii ’30, filmul lui David O. Russell, Amsterdam, spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor Unite. Cinefiili o vor putea vedea pe Anya Taylor-Joy, din popularul serial Gambitul Damei.

Toamna aceasta, la Cinema Ateneu rulează un nou film anime: One Piece Film: Red. Producția este al cincisprezecelea lungmetraj din seria de filme One Piece și marchează aniversarea de 25 de ani a seriei, una dintre cele mai îndrăgite manga din Japonia și din toată lumea.

 

Biletele pentru fiecare proiecție sunt puse în vânzare pe site-ul www.cinemaiasi.ro și la casieria Ateneului, la prețul de 15 lei. 

 

Filmele pot fi vizionate după următorul program:

12 octombrie 2022

16.00 – Teambuilding – (regia Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Alex Coteț) – N-15 – Nerecomandat sub 15 ani

18.00 – Mirciulică – (regia Cristian Ilișuan) – N-15 – Nerecomandat sub 15 ani

20.00 – Marocco – (regia Emanuel Pârvu) – PROIECȚIE DE GALĂ ÎN PREZENȚA ECHIPEI– AP 12

 

14 octombrie 2022

16.00 – Fără prelungiri – (regia Ștefan Pătrașcu) – PREMIERĂ – AP 12

18.00 – Mirciulică – (regia Cristian Ilișuan) – N-15 – Nerecomandat sub 15 ani

20.00 – Amsterdam – (regia David O. Russell) – PREMIERĂ – N-15 – Nerecomandat sub 15 ani 

 

16 octombrie 2022

14.00 – One Piece Film RED – (regia Goro Taniguchi) – PREMIERĂ – ANIMAȚIE – AG 

17.00 – Teambuilding – (regia Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Alex Coteț) – N-15 – Nerecomandat sub 15 ani

19.00 – Amsterdam – (regia David O. Russell) – PREMIERĂ – N-15 – Nerecomandat sub 15 ani

 

Articol Similar

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.