Noul film inspirațional regizat de Tedy Necula, „Mai departe – Povestea lui George Baltă”, rulează la Cinema Ateneu pe 27 octombrie 2023, de la ora 20.00, în cadrul unei proiecții de gală în prezența echipei. Proiecția îi are ca invitați pe regizorul Tedy Necula și actrița Nuami Dinescu.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 30 lei și pot fi achiziționate de pe https://cinemaiasi.ro/film/mai-departe/ și de la casieria Ateneului din Iași.

Producția îl prezintă pe George, sportiv practicant de rugby, care rămâne paralizat în urma unui accident petrecut în timpul meciului. Viața continuă ca un rollercoaster, însă motivația de campion iese la suprafață și George merge mai departe construindu-se ca maratonist în scaun rulant și speaker motivațional.

 

„Nu este un film despre el, este un film despre atitudinea pe care o avem fiecare dintre noi atunci când viața cotește brusc la dreapta sau la stânga. Cum merge mai departe? Asta-i întrebarea. Iubesc poveștile care inspiră, care te ajută să găsești ceea ce te bucură în tine și în cei din jurul tău, când vezi astfel de povești” – Tedy Necula, regizor.

 

„Când regizorul Tedy Necula a venit cu această propunere am fost şocat şi l-am întrebat dacă e sigur că vrea să facă asta. I-am spus să ia un actor profesionist şi să-l pună într-un scaun şi o să-i dau eu explicaţii cum să se comporte. Şi a spus: ‘nu, George, vreau să fac proiectul ăsta cu tine, dacă nu accepţi, proiectul ăsta nu va avea o finalitate’. Mi-a spus doar să am încredere în mine şi să ascult actorii cu experienţă şi totul o să iasă bine. Pentru mine, care nu sunt actor de profesie, a fost ceva destul de greu.” – afirmă protagonistul, George Baltă.

 

Proiecția de la Cinema Ateneu va fi urmată de o sesiune de Q&A, alături de invitați.

 

 

Articol Similar

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.