Pelicula de aventuri „Străjerii Deltei” și Green Village 4* Resort din Sf. Gheorge te invită la concurs! „Străjerii Deltei” intră în acțiune în data de 3 aprilie, în cinematografele din Iași. Mergi la film, înscrie biletul pe www.followartdistribution.com/concurs și poți câștiga un super sejur cu familia în Delta Dunării, kit-uri de călătorie sau rucsaci personalizați cu sigla filmului. Concursul se va desfășura în perioada 01-24 aprilie 2022, iar premiile se vor acorda conform procedurii din regulamentul publicat pe site-ul www.followartdistribution.com.

Filmul „Străjerii Deltei” readuce în peisajul cinematografic din România producțiile destinate copiilor. Povestea îmbină peripețiile cu lecțiile de ecologie și responsabilitate.

În regia lui Liviu Mărghidan, filmul ”Străjerii Deltei” reprezintă, de altfel, o modalitate expresivă și percutantă, un îndemn, mai cu seamă, de a păstra mediul în care trăim curat și primitor. Nu numai pentru cei mici, ci mai ales pentru cei mari, de a ne îndrepta privirea către lucrurile care contează cu adevărat, care ne dau energie și voie buna. Vorbește, prin intermediul copiilor, despre nevoia de a lua atitudine, de a ne proteja natura, de a ne inspira din curajul și perseverența celor mici, care pun suflet și pasiune în fiecare lucru ce-l întreprind.

Din distribuție fac parte actorii Vasile Calofir și Florentina Țilea, ce prezintă cu naturalețe și farmec, tipologia pedagogului ce iubește natura, Cristian Păpușoiu, fost concurent Master Chef, în rolul bucătarului, Ionuț Achivoaie, Viorel Păunescu și Elias Ferkin, în rolurile braconierilor.

”Străjerii Deltei a însemnat împrietenirea cu Delta, cu asprimea ei. Plus că atâta frumusețe e copleșitoare. Copiilor o să le placă. Or să vadă copii ca ei care fac o „treabă” de oameni mari. Pentru că-i cald, luminos, frumos și ne dă speranță. Este loc pentru filme pentru copii în industria cinematografică din România și este nevoie. E o nișă acoperită prea puțin. Filmele sunt un suport educațional. Iubim toți filmele”, ne povestește actorul Ionuț Achivoaie.

 

Al doilea film din seria „Străjerii” prezintă aventurile unui grup de copii într-o tabără situată în Delta Dunării; povestea împletește lecțiile de inițiere în kayaking și supraviețuire în sălbăticie, cu activități de ecologizare a rezervației biosferei, aflată încă din 1991 în patrimoniul mondial UNESCO. Un grup de opt copii se desprinde de restul membrilor taberei și descoperă câțiva braconieri care folosesc un dispozitiv electric pentru a pescui, ceea ce este extrem de dăunător și periculos. Curajoși, dar și stârniți de ironiile și de remarcile răutăcioase ale braconierilor, micii eroi pornesc într-o adevărată operațiune specială presărată cu suspans și întâmplări neașteptate.

Distribuit de Follow Art Distribution, filmul „Străjerii Deltei” poate fi vizionat la Cinema Ateneu din Iași, în data de 3 aprilie, conform urmatorului program:

 

🎬Cinema Ateneu

Duminică: 14:00

Bilete: https://bit.ly/CinemaAteneu

 

Trailer: https://youtu.be/BUJMK9MUHDk

Info: hello@followartdistribution.com

Parteneri lansare: Green Village 4* Resort, Havoc Studio, Agerpres, Itsy Bitsy, Cărturești, GoKid!, Aarc, FILM, Cineghid, Cinefilia, Cinemap, Zile și nopți, Vertical Advertising&PR

 

Articol Similar

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.