Rezumat

Metallica: 72 Seasons – Global Premiere conține secvențe cu lumini și efecte stroboscopice, care pot afecta persoanele fotosensibile și pot declanșa crize epileptice.

 

Vino alături de legendarii de la Metallica, joi, 13 aprilie 2023, și participă la un eveniment mondial de rock clasic, la cinema. Fii printre primii care vor asculta noul album al trupei, 72 Seasons, cu doar o zi înainte de lansarea mondială. 

Participă la o experiență unică, mare cât ecranul de cinema și tare cât sunetul surround dat la maxim.

72 Seasons este cel de-al 12-lea album de studio Metallica, din care face parte și primul single „Lux Æterna”— catalogat în noiembrie 2022, drept „impresionant, agresiv” (Billboard), „șocant” (Rolling Stone) și „ intens” (USA Today).

72 Seasons – Global Premiere, filmul, aduce pe marele ecran interviuri exclusive cu membrii trupei, care ne dezvăluie poveștile din spatele muzicii lor, precum și videoclipurile pieselor de pe ultimul album. 

Este o ocazie chiar unică să trăiești experiența muzicală 72 Seasons în premieră, pe deplin și în România.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit tuturor în această noapte istorică, când cinematografele din întreaga lume se vor transforma într-o imensă sală de concert Metallica.

Video & Foto

1 video

Cumpără bilet

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.