Rezumat

Nimeni nu a eșuat vreodată atât de lamentabil în încercarea de a fi bun, ca Băieții răi.
În noua comedie de acțiune de la DreamWorks Animation, bazată pe seria de cărți best seller New York Times, o echipă criminală de haiduci patrupezi este pe cale să înfăptuiască cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model.
Niciodată nu au existat cinci prieteni la fel de infami ca Băieții răi – hoțul de buzunare atrăgător, domnul Wolf (câștigătorul Academy Award® Sam Rockwell, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), spărgătorul atotștiutor, domnul Snake (Marc Maron, GLOW), maestrul deghizării, domnul Shark (Craig Robinson, franciza Hot Tub Time Machine), „mușchi nervos”, domnul Piranha (Anthony Ramos, In the Heights) și hackerița cu limba ascuțită, doamna Tarantula (Awkwafina, Crazy Rich Asians), alias „Webs”.
Dar când, după ani de nenumărate furturi și fiind cei mai căutați răufăcători din lume, gașca este în sfârșit prinsă, dl. Wolf încheie o înțelegere (pe care nu intenționează să o respecte) pentru a-i salva pe toți din închisoare: Băieții răi se vor face buni.
Sub tutela mentorului lor, profesorul Marmalade (Richard Ayoade, Paddington 2), un cobai arogant (dar adorabil!), Băieții răi și-au propus să păcălească lumea că s-au schimbat. Pe parcurs, însă, dl. Wolf începe să bănuiască că a face bine cu adevărat îi poate oferi ceea ce și-a dorit întotdeauna în secret: acceptare. Deci, când un nou răufăcător amenință orașul, poate dl. Wolf convinge restul bandei să devină… Băieții Buni?
Filmul îi are în distribuție pe Zazie Beetz (Joker), Lilly Singh (Bad Moms) și câștigătorul Emmy Alex Borstein (The Marvelous Mrs. Maisel).
Bazat pe seria de cărți de succes Scholastic de Aaron Blabey, Băieții răi este regizat de Pierre Perifel (animator, filmele Kung Fu Panda), făcându-și acum debutul în regie. Filmul este produs de Damon Ross (Trolls, The Boss Baby, co-producător Nacho Libre) și Rebecca Huntley (producător asociat, The Boss Baby). Producătorii executivi sunt Aaron Blabey, Etan Cohen și Patrick Hughes.

Video & Foto

1 video

Cumpără bilet

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 Comentarii

  1. Andrei 16/04/2022

    As fi vrut sa achizitionez 4 bilete, online, plata cu card. M-a descurajat asa numita "taxa de procesare" de aproape 9 lei, adică 15% din valoarea biletelor!!!!!! Într-o lume în care totul se poate tranzacționa online, voi puneți doar piedici!

    1. Cinema Iași 17/04/2022

      Bună ziua, În primul rând, vă mulțumim pentru mesaj. Taxa de procesare este percepută de partenerul nostru de ticketing, fără de care nu ar putea fi emise biletele online. Totodată, ei nu sunt singurii care percep astfel de taxe, fiind o practică și o necesitate în rândul acestor platforme. În al doilea rând, prețul biletului este deja redus, la 15 lei, și nu credem că această taxă ar fi o piedică în achiziționarea biletelor online. Dacă doriți să plătiți cu cardul, puteți face acest lucru și la casierie, fără alte taxe. De asemenea, dacă doriți să rezervați locuri în sală și să achiziționați biletele la casierie înainte de proiecție și, totodată, să plătiți cu cardul, ne puteți scrie oricând pe pagina de facebook Cinema Iași și vă putem rezerva locurile preferate fără nicio problemă. Sperăm ca răspunsul nostru să vă ajute! O zi bună, Echipa Cinema Ateneu