Proiecție specială în prezența Irinei Margareta Nistor

 

           Pe 10 decembrie 2021, începând cu ora 18.30, Cinematograful Ateneu găzduiește o nouă ediție a proiectului internațional European Cinema Night. În cadrul evenimentului va rula filmul Succes de public/The big hit, desemnat „cea mai bună comedie”, la European Film Awards și inspirat din fapte reale.

„Suntem bucuroși că anul acesta reușim să ne întâlnim în sala de cinema la  European Cinema Night, după ediția de anul trecut desfășurată în mediul online. Am ales o comedie europeană care, cu siguranță, va fi pe placul publicului cinefil, mai ales că este un film proaspăt lansat. Bucuria e cu atât mai mare când vedem că astfel de inițiative sunt bine primite”, a precizat Andrei Giurgia, coordonator Cinema Ateneu.

Programul serii continuă cu o discuție la care este invitată Irina-Margareta Nistor, în calitate de critic de film și un cocktail oferit de organizatori. Proiectul este finanţat de programul Creative Europe – MEDIA şi co-organizat de reţeaua Europa Cinemas.

European Cinema Night se desfășoară anul acesta în perioada 6-10 decembrie 2021 în peste 80 de cinematografe din Europa, din 27 de țări, reușind, astfel, să aducă cinefililor ocazia de a se bucura, împreună, de filmele europene și diversitatea cinematografiei.

          

Intrarea este liberă, iar rezervările se pot face pe site-ul www.cinemaiasi.ro sau direct la casieria Ateneului Național din Iași.

Accesul se face conform regulilor impuse de autorități. Detalii pe pagina de facebook Cinema Iași.

 

 

 

Articol Similar

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.