Rezumat

Spectacol transmis de la Royal Opera House

O co-producție a  The Royal Ballet și National Ballet of Canada

Spectacolul “Cenușăreasa”, care a fost pus inițial în scenă de corgeraful Frederick Ashton, fondatorul Baletului Regal, sărbătorește cea de-a 75-a aniversare în această stagiune. Premiera spectacolului din 1948, cu Moira Shearer și Michael Somes în rolurile principale, a fost primită cu entuziasm. După mai bine de un deceniu în care a lipsit de pe scena Operei Regale, reinterpretarea atemporală a faimoasei povești a lui Charles Perrault, evidențiază priceperea coregrafului și frumusețea partiturii transcendentale a lui Prokofiev. O echipă creativă familiară cu magia teatrului, filmului, dansului și operei aduce o nouă atmosferă lumii eterice a Cenușăresei, a Zânei Bune și a trăsurilor de dovleac, a prinților frumoși și a găsirii iubirii adevărate.

Distribuție

Urmează a fi anunțată

Echipa

CoregrafieFrederick Ashton

MuzicăSergey Prokofiev

Scenograf: Tom Pye

Designere de costume: Alexandra Byrne

Designer de luminiDavid Finn

Designer videoFinn Ross

Efecte: Chris Fisher

DirijorKoen Kessels

Durata: aproximativ 3 ore

 

Cumpără bilet

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 Comentarii

  1. Nicolae 28/05/2023

    Poate postați undeva distribuția ( balerinii/ balerinele în rolurile principale) pentru că pe cea de pe generic nu am putut să o urmăresc!

    1. Cinema Iași 30/05/2023

      Choreography: Frederick Ashton Music: Sergey Prokofiev Set designer: Tom Pye Costume designer: Alexandra Byrne Lighting designer: David Finn Video designer: Finn Ross Illusions: Chris Fisher Conducted by: Koen Kessels Cast: TBC