Rezumat

Concert-eveniment cu subtitrare în limba engleză. 

Pentru mulți, Crăciunul este cea mai minunată perioadă a anului. Anul acesta, Crăciunul va veni mai devreme cu filmul special al lui André Rieu, White Christmas, o sărbătoare pe care nu o vei uita niciodată.
De la primul clopoțel, vei fi cufundat în atmosfera incomparabilă de Crăciun din țara minunilor de iarnă a lui André. Minunați-vă de palatul de Crăciun magnific decorat, cu zăpadă, două patinoare, scene de iarnă superbe, iluminat romantic, covor roșu, nenumărate lumini, 150 de candelabre frumoase și peste 50 de candelabre venețiene.

Savurați spiritul sezonului în timp ce cântați și dansați pe coridoare pe colinde atemporale de Crăciun, valsuri romantice și melodii frumoase din toată lumea — Jingle Bells, Ave Maria, Oh Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride și multe altele! Publicul cinematografului se va bucura, de asemenea, de acces exclusiv în culise, în timp ce gazda de cinema Charlotte Hawkins vorbește cu André despre crearea tărâmului său muzical de iarnă. Este un cadou perfect de Crăciun devreme pentru fanii lui André!

Alăturați-vă lui André Rieu și orchestrei sale Johann Strauss pentru noul lor concert de Crăciun din confortul cinematografului local. Un deliciu festiv de neuitat pentru întreaga familie! Ia-ți acum biletele pentru Crăciunul Alb al lui André Rieu!

Video & Foto

1 video

Cumpără bilet

Selecteaza data reprezentatiei

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 Comentarii

  1. Carmen Marcu Cijov 29/11/2023

    Va fi o seara magica!