14voturi 4.2

Rezumat

“6ASE” – (regia Ciprian I. Iacob) – AVANPREMIERĂ – Episodul 8 – Proiecție în prezența echipei

Cunoaște echipa 6ASE!
Vino și tu la Cinema Ateneu să vezi în premieră ultimul episod din serialul 6ASE, ce a făcut senzație iarna aceasta în mediul online!
6ASE prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripeții, după ce au fost răpiți de o agenție secretă. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reușesc să treacă de orice obstacole cu ajutorul prieteniei. Acțiunea celor 8 episoade devine cu atât mai complexă, cu cât o multitudine de personaje pleacă în căutarea lor – poliția, profesorii, colegii și părinții lor.
Din acest proiect fac parte mai multe vedete din showbiz-ul românesc, cântăreți, sportivi, dar și actori profesioniști de la Ateneul Național din Iași sau copii din cadrul școlii de televiziune Just Smile Iași. În rolurile principale îi putem întâlni pe Cătălin Moroșanu, Dan Negru, Lino Golden, Vlad Baba, Erica Moldovan, Cezara Cristescu, Ion Paladi, Dumitru Florescu, Codrin Dănilă, Răzvan Popescu (Radio ZU), Gabriela Guzun, Diana Drăgușin, cei 6 copii Alessia Ceapraga, David Popescu, Denisa Tudosa, Ronny Fiterman, Celina Enea, Yanis Pavel și mulți alții.
Serialul este produs de Vlad Baba, regizat de Ciprian I. Iacob, după un scenariu semnat de Erica Moldovan.
La premiera de la Cinema Ateneu, vei avea șansa să vezi, alături de actorii tăi preferați, ultimul episod din primul sezon al serialului 6ASE!

Video & Foto

4 poze

Cumpără bilet

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 Comentarii

  1. Ionel Cristian Oficial 22/01/2021

    Cel mai tare serial din romania recomand tuturor acest serial minunat! Recomand ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

  2. Hiriza Doru Ovidiu 25/01/2021

    Acest serial eate foarte frumos

  3. Liliana Bordianu 26/01/2021

    Un proiect minunat, realizat la Iași de o echipă ambițioasă de tineri actori și copii pe care cu siguranță îi vom aplauda in viitor și pe marile scene. Felicitări!